Hírek

2020, augusztus 17

 

Az augusztus...

2020, június 21
...
2020, június 6

 

Örömmel...

Felnőtt edzés

 

Mászóbirodalom Felnőtt edzés

 

Bejelentkezés és további információ:

felnottedzes@maszobirodalom.hu 

06-70/612 91 37

 

Az edzésekre előzetes bejelentkezés szükséges!

Az edzések 4-6 fős csoportban zajlanak.

 

 Időpontok:

HÉTFŐ 19-21 

KEDD 19-21 

SZERDA 19-21 

PÉNTEK 19-21 

 

Az edzések árai:

1 alkalom 4900 Ft

10 alkalom 40000 Ft 

10 alkalom (saját felszereléssel*) 37000 Ft


A 10 alkalmas bérlet az első felhasznált alkalomtól számított 10 hétig érvényes, a bérleteket egy személy használhatja egyszerre.

A fenti árak tartalmazzák a mászótermi belépő árát; a beülő, karabínerek, biztosító eszközök és zia használatát valamint az edzésen való részvételt.

*Saját beülő, biztosító eszköz és karabinerek használata esetén váltható.

A mászócipő a fenti díjon felül fizetendő, ennek díja 500 Ft/pár!

  

Edzőink 

Bence

Hétfő 19-21

Kedd 19-21


Sziasztok! Bondor Bence vagyok, 10 éve ismerkedtem meg a falmászással. Nagy szünet után 2015 ben kezdtem el komolyabban foglalkozni ezzel a sportággal, amatőr hazai versenyek rendszeres résztvevőjeként. Másfél éve segítek a gyerekeknek edzés keretein belül fejlődni, illetve fél éve foglalkozok felnőttekkel is.

Amikor az időjárás és az időm is engedi a Magyarországi sziklafalakat próbáljuk meghódítani. Várlak titket szeretettel hétfőn és kedden este 7-9-ig a Mászóbirodalom felnőtt edzésein!

Zsolti

Szerda 19-21 

Srankó Zsolt (Papus) vagyok. Egy lány gyermek édesapja, egy autós cégnél vagyok logisztikai manager. Egész életemben sportoltam. (Kerékpár, tájfutás, lövészet, öt szezont pedig egy versenyautó volánja mögött töltöttem). A mászás már gyerekkoromban nagyon érdekelt, a környék szikláin lógtunk amikor csak időnk engedte. Aktív mászással 2008 óta foglalkozom, azóta megszállottja vagyok a sportnak. Versenyekre a magam szórakoztatására járok, amit nagyon élvezek, számomra a mászás igazi kikapcsolódás, csak te vagy és a négyzetméternyi falfelület, amin az adott probléma megoldása vár rád. Nincs munkahelyi probléma, nem aggaszt a bevásárló lista.

Mászók oktatásával 2015 óta foglalkozom, mert szeretném átadni azt a tapasztalatot, amit én is megtanultam, illetve megtapasztaltam az évek során.

A mottóm: Ha nem magadért sportolsz, akkor kár a belefektetett munka.

 

 

 

Robi

Péntek 19-21

 

 

A közel hat éves mászó pályafutásomból 5 éve oktatok gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Hazai versenyeken aktív részvétel és többszöri győzelem után újabb sportok kipróbálása mellet most kick-box edzéseken fejlesztem magam. Itt szintén, versenyeken elért jó teljesítmény után edzői szint elsajátítása a cél.

 

 

Edzéseimen jó technikai tudás elsajátítása után, amatőr versenyekre való felkészülés, vagy csak hobbi szinten jó kondiban tartást kívánok elérni mászóimnál.